Skip to main content

LUNCHVERZORGING

Nergens zoveel afwisseling als bij de lunch. Belegde broodjes leveren wij in vele soorten en maten. Luxe broodjes, divers beleg, warme snacks, verse soepen of huisgemaakte salades, de keuze is aan u! Onze broodjes worden elke dag vers gebakken en zijn rijkelijk belegd. Ons brood wordt standaard besmeerd met margarine. Lunches leveren wij op luxe RVS-schalen en manden. Indien gewenst kunnen wij ook serviesgoed, glaswerk en meubilair meeleveren. 

Daarnaast bezorgen wij in Houten gratis (vanaf 10 broodjes) en zijn we zeer flexibel ingesteld als het gaat om bestellen. Bestellen kan tot op de dag zelf tot 10.00 uur. Voor lunches boven de 25 personen graag een dag voor aanvang bestellen. Mocht u een keer onverwachts gasten krijgen, aarzel niet te bellen, in overleg bekijken we wat de mogelijkheden zijn op korte termijn. Spoedbestellingen vinden wij een uitdaging!

Geen bedrijfsrestaurant in uw bedrijf maar toch willen lunchen? Wij zorgen ervoor, door bijvoorbeeld brood, fruit, zuivel, beleg en rauwkosten te leveren. Wij kunnen u uitvoerig informeren over de mogelijkheden van bezorging aan bedrijven. Aarzel vooral niet een afspraak te maken. Bestellen kan online, telefonisch (030 63 514 31) of per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Goed om te weten dat u altijd van elke bestelling een bevestiging ontvangt.