Skip to main content

BEDRIJFS- EN PARTYCATERING

BEDRIJFSCATERING

Zoekt u een cateraar die de inhouse-catering voor uw bedrijf verzorgt, Uytewaal Catering is hiervoor uw geschikte partner. Wij verzorgen dagelijks een gevarieerde en gezonde lunch met zo veel mogelijk verse producten uit de streek. Van huisgemaakte soepen, rauwkostenbar, verse fruitsalade, maaltijdsalades, vers afgebakken brood, gesneden kaassoorten- en vleeswaren (niet verpakt), diverse snacks, sappen, smoothies tot aan seizoenproducten. Elke week weer stellen onze koks een nieuw weekmenu op en dragen we bij aan een stukje beleving en sfeer in het restaurant.

Tevens dragen we zorg voor koffie-en theeservices, vriendelijk personeel, betaalsystemen, borrels, vergaderingen, personeelsbijeenkomsten, jubilarissen, schoonmaakdiensten, voorraadbeheer et cetera. Centraal hierbij staan de korte lijnen die we hanteren. Adequaat handelen en de wens van de klant vervullen is het belangrijkste uitgangspunt.

Vrijblijvend een afspraak inplannen bij één van onze bedrijfsrestaurants? We nodigen u graag uit zodat u zelf kan ervaren hoe Uytewaal Catering te werk gaat onder het genot van een heerlijke lunch.

PARTYCATERING

De partycateringservice van Uytewaal is gespecialiseerd in het compleet verzorgen van evenementen en partijen. Van een creatieve inrichting tot een perfect verzorgde culinaire invulling van uw gelegenheid, wij verzorgen in zijn geheel. De mogelijkheden zijn zeer divers, centraal hierbij staat het inspelen op de wensen van onze klanten.  

Zo verzorgen wij onder andere: bedrijfsfeesten – beurzen – bruiloften – borrels – eerste paal of hoogste punt - jubilarissen - openingen – personeelsbijeenkomsten – recepties et cetera.
De grootte van een groep kan variëren van 50 tot 500 personen en zelfs meer.

Wat kunt u precies van ons verwachten?

Het vinden van een geschikte locatie en aankleding op maat. Wij werken samen met een erkend verhuurbedrijf met een ongekend assortiment. Daarnaast bieden we ervaren personeel gekleed in professionele bedrijfskleding. Ons personeel is verantwoordelijk voor het aannemen van de jassen, uitserveren van koffie met gebak, drankjes, hapjes en buffetten. Het netjes houden van de locatie en uiteraard een vriendelijke glimlach! Opbouwen en afbreken doen we op de dag zelf, om overlast te voorkomen. Zo kan de normale gang van zaken snel weer worden opgepakt. Prijzen voor drank en bediening zijn op aanvraag en worden berekend op basis van nacalculatie. Zo betaalt u alleen het daadwerkelijke verbruik, wel zo eerlijk.

Hoe gaat het verder in zijn werk?

Samen met u bedenken we graag de juiste invulling voor een geslaagd evenement! Aan de hand van een persoonlijke afspraak of een telefonische intake stellen wij een maatwerk offerte voor u op. Ruimschoots voor aanvang worden alle stappen en bijzonderheden nogmaals besproken. Tijdens uw evenement bent u ervan verzekerd dat u naar de catering geen omkijken heeft, want wij nemen u graag alle zorg uit handen.

Bel of mail gerust voor een afspraak of vrijblijvende offerte!