• slider-uytewaal-17
  • slider-uytewaal-22
  • slider-uytewaal-06
  • slider-uytewaal-21
  • slider-uytewaal-10
  • slider-uytewaal-03
  • slider-uytewaal-25
  • slider-uytewaal-23
  • slider-uytewaal-26
  • slider-uytewaal-08
  • slider-uytewaal-16
  • slider-uytewaal-01
  • slider-uytewaal-11
  • slider-uytewaal-18
  • slider-uytewaal-20
  • slider-uytewaal-05
  • slider-uytewaal-15
  • slider-uytewaal-12
  • slider-uytewaal-13
  • slider-uytewaal-28
  • slider-uytewaal-09
  • slider-uytewaal-24
  • slider-uytewaal-14
  • slider-uytewaal-19
  • slider-uytewaal-27
  • slider-uytewaal-07
  • slider-uytewaal-02
  • slider-uytewaal-04

BIOLOGISCHE CATERING

streekproductWanneer u op zoek bent naar biologische catering bent u bij Uytewaal Catering aan het juiste adres. Wij verstaan namelijk de kunst om lekker en verantwoord samen te laten gaan. Dit doen we door de inkoop van ons assortiment te baseren op 100% duurzame- en biologische producten. Daarbij bieden we een gevarieerde selectie van authentieke en pure producten die op een verantwoorde manier zijn gevangen of gekweekt.

Enkele voorbeelden:

  • 100 organicUytewaal Catering koopt vis in volgens MSC, wat staat voor een duurzame vangst van de vis en lettend op de visstand.
  • In de keuken werken we met verse biologische streekproducten met een eerlijke smaak, afkomstig van lokale ondernemers.
  • Onze eieren zijn afkomstig van vrije uitloopkippen die leven in schuren met legnesten, zitstokken, strooisel op de grond en daglicht door de ramen.
  • Ons vlees komt bij een keurslager vandaag die gespecialiseerd is in vlees van dieren die op een diervriendelijke manier worden gehouden.

Duurzaamheid


bewust duurzaamNaast het gebruik van streng geselecteerde ingrediënten, letten wij ook op duurzaamheid wat blijkt uit onderstaande punten:

  • Door een bewust inkoopbeleid van verse producten streven we ernaar de hoeveel voedselafval te beperken.
  • Daar waar mogelijk beperken we het gebruik van verpakkingsmaterialen. In onze bedrijfsrestaurants zijn de kaassoorten en vleeswaren vers gesneden op rvs-schalen en niet voorverpakt. Tevens gebruiken we disposables die biologisch afbreekbaar zijn.
  • Werken aan een zo min mogelijk papiergebruik op kantoor
  • Afval scheiden o.a. papier, glas en plastic.
  • Frituurvet is bij ons biologisch en scheiden we in vettonnen zodat het maandelijks opgehaald wordt voor hergebruik.
  • Elektrische scooters in gebruik voor bezorging van de kleinere bestellingen. Tevens hebben onze bestelauto’s de nieuwe BlueHDi dieselmotoren, welke een laag brandstofverbruik hebben en een geringe CO2-uitstoot.

duurzame visserijMocht u interesse hebben in biologische catering, bijvoorbeeld in de vorm van buffet, lunch, hapjes en amuses dan stellen we graag een offerte op maat voor u op. 

Voor biologische catering hebben we geen standaardtarieven aangezien elke aanvraag zo divers is qua omvang en inhoud.