Skip to main content

Bourgondische buffetten

Bourgondisch vlees- en visbuffet (1 stuk vlees/1 stuk vis pp ) € 23,60 p.p.

 • Gevulde varkenshaasmedaillons (gevuld met brie en tutti frutti in de jus of gehakt en noten in paprikasaus), zalmmoot in verse dillesaus, dagverse groenten, witlof met ham en kaas, aardappelgratin, rijst en frisse groene salade.

Buffet du chef (2 stuks vlees pp) € 21,45 p.p.

 • Gevulde kipfilet met kipgehakt en noten in romige champignonsaus, gevulde varkenshaas met brie in een heerlijke jus met tutti frutti, gebakken aardappels, zilvervliesrijst met doperwten en cashewnoten, haricots verts met gebakken spekjes, grof gewokte groenten en een frisse groene salade.

Buffet du chef de luxe (1 stuk vlees / 1 stuk vis pp) € 23,60 p.p.

 • Kalfsoester in een licht gebonden jus, tongrolletje in verse dillesaus, gebakken aardappels, geurige gele rijst, witlof met ham en kaas, dagverse groenten en een frisse groene salade.

Biologisch Kromme Rijnstreek buffet (1 stuk vlees/1 stuk vis pp) € 25,75 p.p.

 • Malse kipfilet in een tijmjus, verse zalmmoot in verse dillesaus, aardappel in schil met rozemarijn en zeezout, rijst, grof gewokte groenten en verse groene salade met quinoa.

Fingerfoodbuffet prijs op aanvraag (vanaf 40 personen)

Een buffet dat bestaat uit 7 kleinere gerechten. Dit totaal vernieuwde concept is een groot succes, waarbij de gerechten ter plaatse bereidt en uitgeserveerd worden.

 1. Huisgemaakte bospaddestoelensoep geserveerd in een gezellig glaasje
 2. Voor de 2de gang zijn er 2 opties:
  - Carpaccio van de ossenhaas op bedje van sla, pijnboompitten en balsamicodressing + Mandjes met stokbrood, kruidenboter en tapenade
  - Zalm/palingcarpaccio op een bedje van sla, pijnboompitten en cocktailsaus + mandjes stokbrood, kruidenboter en tapenade
 3. Minibroodje hamburger geserveerd met prikker
 4. Amuse van Hollandse garnalen met guacamole en dille in een feestelijk glaasje
 5. Puntzakje frites met mayonaise
 6. Puntzakje met loempia, bitterbal en kaasstengel
 7. 2 gemarineerde stokjes kipsaté gepresenteerd in bamboebakje
 8. Bonbon van tiramisu, spekkoek, slagroomsoesje, zoete amuse en verse munt geserveerd op dessertbordje.

Prijzen zijn op aanvraag afhankelijk van de gerechtkeuze, de duur van het event, aantal personen, inzet van koks en bedienend personeel.