Skip to main content

Buffetten, barbecue en desserts

Buffetten

Voor een grote variatie aan buffetten moet u bij Uytewaal Catering zijn. Wij leveren oa de volgende soorten buffet:

De minimale afname voor een buffet is 20 personen. In overleg kunnen we voor kleinere groepen buffetten op maat samenstellen. Tevens kunnen wij buffettafels, tafellinnen en serviesgoed verzorgen. De buffetten worden geleverd in shaving dishes (warmhoudbakken), die het eten gedurende 3 à 4 uur verwarmen goed warm houden.

Uit ervaring weten wij dat ieder feest zijn specifieke aanpak vereist; daarom kan elk gekozen buffet in overleg worden aangepast aan uw persoonlijke wensen. Tevens kunnen we rekening houden met speciale dieetwensen.

Onze buffetten zijn bijzonder smakelijk en een lust voor het oog. De jarenlange ervaring van onze koks staat garant voor een perfecte smaak en daarnaast worden de buffetten zeer fraai en rijkelijk gegarneerd. Wij bieden verschillende buffetten in verschillende prijsklassen aan.

Barbecue / BBQ

Een compleet aanbod voor een gezellige, geslaagde, zomer- of winter barbecue waarbij het u aan niets ontbreekt. Niet zelf willen bakken, huur dan onze koks in! Vlees, salades en sauzen worden netjes voor u verpakt.

Dessert

Uw buffet of barbecue willen afsluiten met een Italiaanse ijswagen of dessert in buffetvorm het kan allemaal!